Tek-Cover: OPTIMAL beskyttelse 
af dine overflader under HELE byggeriet

SE MEREBESTIL

Nu er det slut med grimme og slidte betontrapper efter byggeriet. Uanset hvor stor belastningen er på dine overflader er der ingen grund til bekymring med Tek-Cover

Cement, mørtel, maling, silicone eller væsker på åbne betongulve eller nye flotte natursten er ikke længere noget problem

OPTIMAL BESKYTTELSE

Lind & Ravnholt kan med beskyttelsesfolien elimenere slitagen på dine overflader under hele byggeprocessen, når det er monteret optimalt. Det sparer dig for at bruge unødig tid og bekymringer for hvordan der kan rettes op på de skader der opstår under ethvert byggeri.

SAMLET LØSNING

Tek-Cover er en samlet løsning fra Lind & Ravnholt hvor du kan være sikker på at beskyttelsesfolien monteres korrekt og effektivt, så der ikke opstår følgeskader og ingen går på kompromis med hverken holdbarhed eller sikkerhed.

VÆVET GEO-TEKSTIL

Beskyttelsesfolie er lavet af et vævet geo-tekstil der gør folien ekstrem holdbar og tåler maskinkørsel. 
Coatingen og vævningen gør samtidig beskyttelsesfolien vandafvisende, men stadig åndbar. Og når beskyttelsesfolien monteres korrekt på en ren overflade, indkapsulerer den selvklæbende beskyttelsesfolie overfladen.

Op til 

mdr. holdbarhed
udvendigt

Op til 

mdr. holdbarhed
indvendigt

– den selvklæbende folie er ideel til beton, marmor, terrazzo og natursten, keramiske fliser, lakerede trægulve, primede metaller og de fleste vinyler.

SKRIDSIKKERT

OVERLEGEN
VANDAFVISENDE

ÅNDBART VÆVET GEO-TEKSTIL

BRANDHÆMMENDE
(LPS1207)

TÅLER MASKINGKØRSEL

RING: 7022 7284 hvis du har spørgsmål – eller send en besked!

Siden 1993 har vi forsøgt at beskytte især betontrapper, men ingen løsning har kunne modstå den tunge belastning trapperne udsættes for igennem et byggeri. Løse tæpper er ikke noget man har lyst til at se sine medarbejdere løbe rundt på med en stak lægter på nakken og en værktøjskasse under armen. 

– vi er ualmindelig begejstrede for endelig at kunne tilbyde en holdbar og sikker løsning… 

Bestil – eller send en besked

9 + 11 =

Rokhøj 9, 8520 Lystrup  //  RING: +45 7022 7284

MAIL: INFO@LINDOGRAVNHOLT.DK

CVR: 27177271

©2019 – ALL RIGHTS RESERVED Lind & Ravnholt ApS 

Web and graphics by Molskontoret.dk – content by rock solid creatives

Share This