De rigtige hænder til opgaven

Vi leverer mere end rå manpower
Se mere, tak!Kontakt os

Vi er ret gode til at lytte. Og så gør vi os stor umage for at levere fleksibilitet og god service

Vi gør det ordentligt.. 

Lind & Ravnholt leverer mere end råstyrke og manpower. Vi leverer de rigtige hænder til opgaven. Når du samarbejder med os, får du en aktiv sparringspartner. Du får et dedikeret og erfaren mandskab i ryggen der kender sin gang på en travl byggeplads.

Ansvar 

Vi har fokus på at høre hvad du har behov for og prioriterer. Ordentlig service, handler for os om at være gode til at lytte. Og ja, vi tager ansvar og strækker os ualmindelig langt for at komme i mål med vores opgaver til tiden – hver gang. 

Mere fleksibilitet

Vi har altid set det som vores vigtigste opgave at hjælpe til på enhver tænkelig måde for at sikre byggepladsen og projektets fremdrift. Store og små forhindringer er en del af hverdagen på enhver byggeplads, og en ualmindelig fleksibel servicepartner er derfor ofte højt værdsat. I et samarbejde med Lind & Ravnholt får du netop det, mere fleksibilitet og mulighed for at hurtigt at justere op og ned for dit mandskab.

Klædt på til opgaven 

Lind & Ravnholt råder over et bredt mandskab og maskiner, samt eget værksted og lager, der gør os ideelle til at håndtere projekter i alle størrelser. Det er meget sjældent at vi møder et projekt der enten er for stort – eller for småt.

Mission 

Jo-jo, vi har da en mission med det hele. Men den er nok ikke så forkromet som de fleste. Vores mission er at gøre en reel og praktisk forskel for vores kunders hverdag. Vi tror på at det er vigtigt at lytte og tage ansvar. Om det er en super mission eller ej, lader vi andre vurdere – men det i hvertfald bare sådan vi er.

Har du brug for en ekstra hånd – eller en regulær overarm af ekstra mandskab? 

Send en besked

14 + 9 =

Rokhøj 9, 8520 Lystrup  //  RING: +45 7022 7284

MAIL: INFO@LINDOGRAVNHOLT.DK

CVR: 27177271

©2019 – ALL RIGHTS RESERVED Lind & Ravnholt ApS 

Share This